Izrada i produkcija reklama

Snimanje audio reklama na ruskom jeziku

Profesionalni studio i spikeri za snimanje zvuka

Audio zapis na ruskom, snimanje glasa i obrada tona

Obratite nam se za ponudu!

 

Veoma brz razvoj televizijske, mobilne i internet tehnologije, kao i progresivni razvoj medija zahtevaju velika znanja iz oblasti video i audio produkcije, kao i nove tehnologije. Veoma je izražena potreba klijenata za velikim brojem različitih vrsta audio i video usluga pa je praktično nemoguće napraviti reklamu ili namenski film bez angažovanja posebno obučenih i tehnološki opremljenih stručnjaka.

Internet je omogucio da jednostavno i brzo stupimo u kontakt sa mnogim kompanijama, kreativnim agencijama, radio stanicama širom Srbije. Više nije važno da li se nalazimo u istom gradu, jer usnimavanje vokala spikera i kompletna audio produkcija, obavlja se u studiju koji je posebno prilagodjen za tu namenu i poseduje profesionalnu opremu visokih performansi.

RUS011 vam po najpovoljnijim cenama u zemlji pruža profesionalnu glasovnu podršku i to:

- Radio reklame
- TV reklame - samo audio, 
- Džinglovi, 
- Radijske i tv spice
- Govorni automati
- Komponovane muzicke podloge za (vesti, vremensku prognozu, sportske vesti, informativne emisije, autorske emisije i sl.)

 

Kontakt info - RUS 011

Prevodi ruskog jezika Beograd

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065.830.23.45