Izrada i produkcija reklama

Izrada i produkcija reklama

Audio produkcija reklama na ruskom

Veoma brz razvoj televizijske, mobilne i internet tehnologije, kao i progresivni razvoj medija zahtevaju velika znanja iz oblasti video i audio produkcije, kao i nove tehnologije. Veoma je izražena potreba klijenata za velikim brojem različitih vrsta audio i video usluga pa je praktično nemoguće napraviti reklamu ili namenski film bez angažovanja posebno obučenih i tehnološki opremljenih stručnjaka.

Internet je omogucio da jednostavno i brzo stupimo u kontakt sa mnogim kompanijama, kreativnim agencijama, radio stanicama širom Srbije. Više nije važno da li se nalazimo u istom gradu, jer usnimavanje vokala spikera i kompletna audio produkcija, obavlja se u studiju koji je posebno prilagodjen za tu namenu i poseduje profesionalnu opremu visokih performansi.

RUS011 vam po najpovoljnijim cenama u zemlji pruža profesionalnu glasovnu podršku i to:

- Radio reklame, 

- TV reklame - samo audio, 

- Džinglovi, 

- Radijske i tv spice

- Govorni automati

- Komponovane muzicke podloge za (vesti, vremensku prognozu, sportske vesti, informativne emisije, autorske emisije i sl.)

 

Kontakt info

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo i isti neće biti dostupni trećim licima. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065 830 2345