Simultani prevodi

Simultano prevođenje

Usmeni prevodi sa ruskog i na ruski jezik

Simultani srpsko-ruski prevodi

Nudimo Vam usluge konsekutivnog i sumultanog prevođenja sa srpskog i na srpski jezik. Za usmene prevode neophodno je da zakažete Vaš prevod barem 3 dana unapred, kao i da naglasite temu koja će biti predmet razgovora, kako bi naši prevodioci mogli na najvišem nivou da rade svoj prevod. Ukoliko Vam treba usmeni prevod u kraćem roku, kontaktirajte našeg menadžera. Odabraćemo najpogodnijeg za Vas prevodioca, koji ukoliko je potrebno može da se sretne sa Vama i pre dogovorenog susreta, radi boljeg upoznavanja.

Tim čini grupa prevodilaca sa iskustvom  u usmenom prevođenju na sastancima, skupovima, izložbama, seminarima, i sl. Stvorena je grupa prevodioca za simultano prevođenje za rad na dugoročnim projektima.

Konsekutivno i simultano prevođenje se koristi za događaje kao što su pregovori, poslovni sastanci, prezentacije, pres konferencije, praćenje na izložbama, putovanjima.

Svako zakazivanje konsekutivnog ili simultanog prevođenja detaljno se razmatra od strane našeg menadžera. Iz dodatnih informacija koje dobijamo od strane klijenta o događaju, određuje se prevodilac u zavisnosti od tematike prevoda i tipa tog događaja. Jako je bitno da  dobijemo dopunski materijal za prevodioca, kako bi mogao što bolje da se pripremi za prevod.

Usluga "Celodnevni prevod" - rad prevodioca u toku 6 sati radnog vremena. Ova usluga Vam pruža mogućnost da smanjite troškove usmenog prevoda i da imate prevodioca na raspolaganju u toku celog dana. Ukoliko prevodioc radi preko 6 sati, svaki sledeći sat se naplaćuje po nižoj ceni.

Kontakt info

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo i isti neće biti dostupni trećim licima. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065 830 2345