Početna

Simultani i konsekutivni prevodi

Za usmene prevode neophodno je da zakazati prevod unapred 2 do 3 dana, kao i naglasiti temu koja će biti predmet razgovora. Opširnije...

Pismeni prevodi i sudski tumač

Stvaramo autentične prevode, a to znači da prevedeni tekst na ruski ili srpski  u potpunosti treba da prenosi smisao originalnog teksta. Opširnije...

Obuka zaposlenih

Mogućnost održavanja ubrzanih poslovnih kurseva ruskog jezika u vašim kancelarijama. Individualni i grupni časovi učenja po savremenoj metodologiji učenja stranih jezika. Pozovite nas.

RUS 011 - vaš prevodilac za ruski jezik

Sudski tumač - prevodilac za ruski jezik

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori ruskog jezika i koji su proveli deo svog života usavršavaći svoja znanja u Rusiji. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu za ruski jezik. 

Naši prevodioci su Vam na usluzi, ukoliko imate posebne želje oko korišćenja terminologije, kao i oko stila na koji se tekst prevodi, a takođe mi nemamo uobičajeni uslov “minimalnog teksta”.

Više o tome...

Cenovnik usluga

Prevod na ruski - cene

Za redovne klijente imamo posebne pogodnosti, popuste koji su veći od standardnih, a isto tako i ubrzani rad na prevodima! Cenovnik usluga možete pogledati u nastavku.
Više o tome...

 

Uslovi poslovanja

Prevodilačka agencija, Beograd

Sa svim tekstovima i podacima postuapće se strogo poverljivo i oni neće biti dostupni trećim licima. Sve usluge koje nudimo, biće obavljane maksimalno brzo i savesno.
Više o tome...

 

Referentna lista

Lista zadovoljnih klijenata

O našem radu, pouzdanosti, znanju i stručnosti tokom svih ovih godina našeg delovanja, najbolje svedoče upravo nši zadovoljni klijenti. Na spisku su renomirane kompanije i institucije.
Više o tome...

 

Posetilaca online RUS011.com

We have 94 guests and no members online

Kratki rokovi

PREVODI

rusko-srpski

srpsko-ruski

U najbržem mogućem roku završavamo prevod i dostavljamo na Vašu adresu, kako ne biste morali da napuštate svoju kancelariju ili kuću. Više o tome...

Brzi odgovori na pitanja - RUS011.com

24h dnevno, 7 dana u nedelji. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem roku. Predmeti upita: pismeni prevodi sa ruskog na srpski i srpskog na ruski, usmeni prevodi simultani i konsekutivni za ruski jezik, sudski tumač za ruski jezik. Budite slobodni da nas kontaktirate.


Kontakt info - RUS 011

Prevodi ruskog jezika Beograd

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na office@rus011.com ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065.830.23.45